Manchester United Tickets Tickets

Manchester United FC tickets – Kaarten alle wedstrijden 2016 / 2017

Manchester United Tickets voor alle Manchester United FC voetbalwedstrijden voor het seizoen 2016 / 2017, zijn nu in de verkoop en jij kunt jouw kaarten online bestellen bij FCFootballTickets.nl! Op deze pagina bekijk je een overzicht van alle wedstrijden die MUFC dit seizoen speelt, zowel in de Engelse Barclays Premier League als in de UEFA Champions League, FA Cup en League Cup. Selecteer jouw favoriete wedstrijd en koop nu jouw Manchester United FC Tickets direct online.

 

Steun Manchester United FC en bestel jouw Manchester United Tickets!

Manchester United FC is erop gebrand om dit jaar de volle winst in de Barclays Premier League binnen te slepen. Om die doelstelling te realiseren heeft de club jou nodig als 12e man. Steun daarom MUFC vooral bij de belangrijke wedstrijden tegen onder andere; Manchester City, Chelsea, Liverpool en Arsenal. Thuiswedstrijden worden gespeeld in Old Trafford Stadium. Sinds augustus 2014 staat de ploeg onder leiding van coach Louis van Gaal, die over een talentvolle selectie beschikt met onder andere Robin van Persie, Wayne Rooney, Ashley Young en nieuwkomer Daley Blind.

Deze topwedstrijden zijn vaak uitverkocht, waardoor het lastig wordt om nog aan goede kaarten te komen. Via FCFootballTickets.nl bieden we jou deze mogelijkheid. In samenwerking met de grootste en meest betrouwbare ticketmarktplaatsen ter wereld, maken we het voor jou mogelijk om alle topwedstrijden bij te wonen. Dus ben jij al jaren fan van Manchester United FC en wil jij graag een voetbalwedstrijd live in de Old Trafford Stadium in Manchester meemaken zonder clubkaart of seizoenkaart dan kan dat. Vind jouw favoriete wedstrijd in het wedstrijdprogramma en bestel nu jouw Manchester United Tickets eenvoudig, veilig en vertrouwd direct online!

Club Informatie

Bijnaam: The Red Devils
Opgericht: 1878
Stadion: Old Trafford
Capaciteit: 76.312
Divisie: Premier League
Hotels: Hotels in Manchester

Voordelen
 • Volledige wedstrijdprogramma

  Tickets voor alle geplande wedstrijden

 • Altijd actueel

  Ticketprijzen zijn altijd up-to-date

 • Zitplaatsen naast elkaar

  Wij garanderen dat je niet alleen zit.

 • Snel met ons contact via e-mail

  Vragen? Stuur ons een bericht