Ajax Amsterdam 2018/2019 Tickets Tickets

23 okt 2018 - 21:00

Ajax - Benfica - Champions League 2018-19

Amsterdam - Johan Cruijff Arena (Amsterdam Arena)

23 okt 2018 21:00

vanaf €120 Tickets

12 dec 2018 - 21:00

Ajax - FC Bayern München - Champions League 2018-19

Amsterdam - Johan Cruijff Arena (Amsterdam Arena)

12 dec 2018 21:00

vanaf €249 Tickets

AFC Ajax tickets – Kaarten alle wedstrijden 2017 / 2018

Ajax Tickets voor alle AFC Ajax voetbalwedstrijden voor het seizoen 2017 / 2018, zijn nu in de verkoop en jij kunt jouw kaarten online bestellen bij FCFootballTickets.nl! Op deze pagina bekijk je een overzicht van alle wedstrijden die Ajax dit seizoen speelt, zowel in de Nederlandse competitie als in Europees verband in de UEFA Champions League of UEFA Europa League. Selecteer jouw favoriete wedstrijd en koop nu jouw Ajax Tickets direct online.

 

Steun AFC Ajax en bestel jouw Ajax Tickets!

AFC Ajax is een voetbalclub met een rijke en succesvolle historie. Het speelt sinds de oprichting van de Eredivisie voetbal, onafgebroken in de hoogste divisie. Ajax is record kampioen van Nederland. De club heeft daarnaast ook 4 keer de UEFA Champions League gewonnen, 2 keer de UEFA Cup, 3 keer de Europese Supercup, 18 keer de KNVB Beker en 8 keer de Johan Cruijff schaal. Op de UEFA Ranglijst bekleedt Ajax momenteel de 27e plaats. Ajax heeft afgelopen seizoen, onder leiding van coach Frank de Boer een succesvolle periode doorgemaakt. De club heeft na 4 jaar achtereen kampioen te worden een minder seizoen gehad waarin ze tweede zijn geworden en plaatste zich daardoor voor een plek in de voorronde van de UEFA Champions League. Dit jaar is Ajax weer vastberaden om hoge ogen te gaan gooien.

Ajax heeft in Europa de meeste supporters van alle Nederlandse voetbalclubs. In 2010 had Ajax er ongeveer 7.1 miljoen. Wedstrijden van Ajax worden over het algemeen ook goed bezocht, gemiddeld zijn er zo’n 48.000 toeschouwers per wedstrijd. Populaire topwedstrijden tegen clubs als Feyenoord, PSV of FC Twente zijn vaak uitverkocht waardoor het voor fans zonder clubkaart of seizoenkaart lastig wordt om een wedstrijd bij te wonen. Bij FC-FootballTickets.nl kun jij Ajax tickets kopen, ook al is een wedstrijd uitverkocht. Wij werken samen met de grootste ticketmarktplaatsen die het voor jou mogelijk maken dat jij kaarten kunt kopen voor jouw favoriete wedstrijd.

Dus, ben jij op zoek naar kaarten voor Ajax, dan ben je bij FCFootballTickets.nl aan het goede adres! Vind hier eenvoudig en snel alle wedstrijden en bekijk snel of er Ajax Tickets beschikbaar zijn.

Club Informatie

Bijnaam: De Godenzonen
Opgericht: 1900
Stadion: Amsterdam Arena
Capaciteit: 52.342
Divisie: Eredivisie
Hotel: Hotels in Amsterdam

Voordelen
 • Volledige wedstrijdprogramma

  Tickets voor alle geplande wedstrijden

 • Altijd actueel

  Ticketprijzen zijn altijd up-to-date

 • Zitplaatsen naast elkaar

  Wij garanderen dat je niet alleen zit.

 • Snel met ons contact via e-mail

  Vragen? Stuur ons een bericht