Feyenoord Tickets Tickets

Feyenoord tickets – Kaarten alle wedstrijden 2016 / 2017

Feyenoord Tickets voor alle Feyenoord voetbalwedstrijden voor het seizoen 2016 / 2017, zijn nu in de verkoop en jij kunt jouw kaarten online bestellen bij FCFootballTickets.nl! Op deze pagina bekijk je een overzicht van alle wedstrijden die Feyenoord dit seizoen speelt, zowel in de Nederlandse Eredivisie als in de KNVB Beker. Selecteer jouw favoriete wedstrijd en koop nu jouw Feyenoord Tickets direct online.

 

Steun Feyenoord en bestel jouw Feyenoord Tickets!

Feyenoord gaat dit seizoen wederom voor het kampioenschap in de Eredivisie. Dit wordt een lastige opgave en daarom heeft de club jou nodig als 12e man. Steun daarom Feyenoord vooral bij de belangrijke wedstrijden tegen onder andere; Ajax, FC Twente en PSV.

Deze topwedstrijden zijn vaak uitverkocht, waardoor het lastig wordt om nog aan goede kaarten te komen. Via FCFootballTickets.nl bieden we jou deze mogelijkheid. In samenwerking met de grootste en meest betrouwbare ticketmarktplaatsen ter wereld, maken we het voor jou mogelijk om alle topwedstrijden bij te wonen. Dus ben jij al jaren fan van Feyenoord en wil jij graag een voetbalwedstrijd live in de sfeervolle Kuip meemaken zonder clubkaart of seizoenkaart dan kan dat. Vind jouw favoriete wedstrijd in het wedstrijdprogramma en bestel nu jouw Feyenoord Tickets eenvoudig, veilig en vertrouwd direct online!

Club Informatie

Bijnaam: De club van Zuid
Opgericht: 1908
Stadion: De Kuip
Capaciteit: 51.137
Divisie: Eredivisie
Hotel: Hotels in Rotterdam

Voordelen
 • Volledige wedstrijdprogramma

  Tickets voor alle geplande wedstrijden

 • Altijd actueel

  Ticketprijzen zijn altijd up-to-date

 • Zitplaatsen naast elkaar

  Wij garanderen dat je niet alleen zit.

 • Snel met ons contact via e-mail

  Vragen? Stuur ons een bericht